Spor sayfamıza ödül

Gazete Kadıköy Spor Sayfası, amatör spora verdiği destekten dolayı Bostancıspor Kulübü’nden ödül aldı.

31 Mayıs 2012 - 14:36

Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Gazete Kadıköy spor sayfası, kalitesinin semeresini alıyor. “Önce amatör spor” anlayışıyla sürdürdüğü haber yaşamında yoğun olarak amatör spor haberlerine yer veren Spor sayfamız amatör spor kulüplerinden ödül ve plaket aldı. 

Okurlarının eleştirilerini dikkate alan yayın politikasıyla spor sayfamız, amatör spora verdiği destekten dolayı 13 yıllık yayın yaşamında ilk ödül ve plaketini Bostancıspor camiasından aldı. Bostancıspor camiasının her yıl düzenlediği geleneksel buluşma yemeğinde ödül ve plaketini Bostancıspor Kulübü Başkanı Mustafa Pala’dan alan Gazete Kadıköy Spor Sayfası Sorumlusu Mustafa Sürmeli, ilkeli yayın politikasıyla hareket eden spor sayfasının 13 yıllık yayın yaşamında ilk ödülünü almasının gurur verici olduğunu söyledi.
AMATÖR SPORLARI GAZETE KADIKÖY’DE BULMAK MÜMKÜN

Spor Sorumlusu Mustafa Sürmeli; Bostancıspor’un kulüp yapılanması, spor anlayışı ve spor ile toplumun bütünleşmesi adına gerçekleştirdiği projelerle dikkat çektiğini, evrensel bir spor anlayışını özümsemiş bir camiadan böyle bir ödülü almanın önemli olduğunu ifade ederken; Bostancıspor Kulübü Başkanı Mustafa Pala ise uzun süredir takip ettikleri Gazete Kadıköy ve özellikle spor sayfasının çizgisi ve spor kültürüyle farklı olduğunu, amatör sporun tüm dallarına imkânları ölçüsünde yer verdiğini söylerken, “Amatör sporun tüm dallarıyla ilgili haberleri imkânları ölçüsünde Gazete Kadıköy’ün spor sayfasında bulmak mümkün. Amatör spora bu kadar destek veren bir anlayışa sahip olduğu için başta Gazete Kadıköy’ün İmtiyaz sahibi Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.


ARŞİV