Spor ve sanat iç içe

Bu yıl ilk kez açılan yaz okulu sayesinde tatile gidemeyen öğrenciler hem eğitim gördü hem spor yaptı. İSTEK Academia yaz okulu kapsamında, yaklaşık 400 öğrenciye haftada 5 gün spor...

15 Ağustos 2011 - 16:45

Bu yıl ilk kez açılan yaz okulu sayesinde tatile gidemeyen öğrenciler hem eğitim gördü hem spor yaptı. İSTEK Academia yaz okulu kapsamında, yaklaşık 400 öğrenciye haftada 5 gün spor, sanat, müzik ve İngilizce eğitimleri veriliyor. Yaz okulları 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının tatil olmasının hemen ardından Kızıltoprak İSTEK Academia, İstek Özel Acıbadem, İstek Özel Uluğbey Okulları’nda başladı.

MÜZİK EŞLİĞİNDE JİMNASTİK, ARDINDAN KAHVALTI

İSTEK Academia yaz okulu ve uzman eğitimcileri eşliğinde özenle hazırlanan programların ile öğrencilerin, sosyalleşmelerine, kendilerini güvende ve mutlu hissetmelerine, yeni arkadaşlıklar kurmalarına, bedensel gelişimlerini hızlandırmalarına ortam hazırladığı, okul döneminde yoğun ders temposuyla çalışan öğrencilerin yaz okullarında popüler müzikler eşliğinde sabah jimnastiği yaptıktan sonra kahvaltı yaptıkları da belirtildi.
Yaz okulu öğrencilerinin yüzme stillerini öğrenmeleri ve serinlemeleri için havuz programının da unutulmadığı yaz okulunda öğle yemeği sonrasında tekrar gruplara ayrılan öğrenciler bu defa futbol, basketbol ve voleybol oynamak, kendilerini spor alanında geliştirmek için salona geçiyorlar.


ARŞİV