Spora yeniden merhaba

Fikirtepe’de kurulan Altınayaklar Spor Kulübü kentin spor yaşamında yeniden varım dedi.

13 Haziran 2014 - 09:02

Fikirtepe Altınayaklar Spor Kulübü’nün lokali törenle hizmete girdi. Fikirtepe Altınayaklar Spor Kulübü Mayıs ayında düzenlediği törenle kulüp lokalini Kadıköy Belediyesi Bayan Başkan Yardımcıları Ebru Peştereli ve Ülkü Koçar, Kadıköy Belediye Meclisi Kadın Meclis Üyeleri ve CHP Kadıköy Kadın Kolları temsilcilerinin katılımıyla açtı.
Kadıköy’ün mazisi eskiye uzanan kulübünün yeniden Kadıköy amatör spor yaşamına merhaba dediği açılışa, işadamı Emre Nadar ile Siesta Ataşehir Güzellik Merkezi Sahibi Necmettin Yılmaz da katıldı.
Fikirtepe Altınayaklar Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Bugüne kadar kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Kadıköy Belediye Başkanımız Sayın Aykurt Nuhoğlu’na, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Sayın Necati Ekşi’ye, CHP Kadıköy Spor Komisyonu Başkanı Kemal Ceylan’a, Kadıköy Belediyesi Meclis Üyemiz ve Kulübümüz, Altyapı sorumlusu Tamer Çebi’ye, Platin Group A.Ş. adına Sayın Dural Çırak’a açılışımıza katıldıkları ve desteklerinden dolayı kulübümüz adına teşekkür ederiz” denildi.

ARŞİV