Sporcu gençler ödüllendirildi

2010-2011 Eğitim öğretim yılı birinci dönem spor müsabakaları ödül töreni geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi

15 Şubat 2011 - 11:38

2010-2011 Eğitim öğretim yılı birinci dönem spor müsabakaları ödül töreni geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi


Yerel spor haberlerinin okurları için takipçisi olan Gazete Kadıköy, Kadıköy dışında gerçekleşen spor aktivitelerine de sayfalarında yer vermeye devam ediyor. Futbol ve basketbolun dışında da spor dallarının varolduğunu vurgularcasına sürdürdüğü bu anlayışı okurları tarafından da beğeni toplayan Gazete Kadıköy, bu hafta Küçükçekmece’de gerçekleşen bir spor aktivitesini de sayfalarına taşıdı.
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 2010-2011 Eğitim öğretim yılı birinci dönem spor müsabakaları ödül töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ünlü spor spikeri Ersin Düzen’in sunuculuğunda gerçekleştirilen törende değişik dallarda spor yapan ve başarılı olan gençlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla 13 kategoride gerçekleştirilen spor müsabakalarında, kros ve futbol yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende verildi.


SPOR KARDEŞLİKTİR, BARIŞTIR
Etkinlikte yapılan konuşmalarda sporun sağlık açısından faydaları anlatılırken, dostluk ve kardeşliği de geliştirdiği vurgulandı.
İlçe Kaymakamı Orhan Öztürk ise durağanlıktan kurtulmak için sporun önemli olduğunu vurguladığı konuşmasının ardından, Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde yarışan okullar ödüllendirildi. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Başöğretmenlik, Cumhuriyet koşusu ve futbol yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaketleri Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Levent Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Nedim Hayri Eğin tarafından verildi. Ayrıca Söğütlü Çeşme İlköğretim Okulu küçük kızlar kategorisinde yarışan öğrenciler İstanbul’da yapılan kros yarışında ikinci oldu. Küçükçekmece’yi Antalya’da düzenlenecek üst turda temsil edecek olan öğrencilere ödülleri de Atletizm Federasyonu As Başkanı Hüseyin Yıldırım tarafından verildi.
Programda İsmail Hakkı Uludağ ilköğretim okulu öğrencileri de Trakya yöresine özgü halk oyunu gösterisini sundu.


 


ARŞİV