Sultanlar ikinci haftayı galibiyetle kapattı

Filenin Sultanları, geçtiğimiz hafta oynanan Milletler Ligi 2. hafta karşılaşmalarını 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle kapattı. Milliler 3. hafta karşılaşmaları için Kanada’nın Calgary şehrine gidecek

23 Haziran 2022 - 23:37

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya’da oynanan Milletler Ligi’nin 2. hafta karşılaşmalarını 2 galibiyet ve 2 yenilgiyle kapattı. Milletler Ligi’nin 2. haftasına ev sahibi Brezilya ile karşılaşarak başlayan Milliler salondan 3-1 mağlup ayrıldı. Çok çekişmeli bir mücadeleye sahne olan 2. maçta ise rakip Sırbistan oldu. Öne geçtiği maçta rakibine yakalanan Filenin Sultanları bu maçta da 3-2 yenildi. 3. maçında Almanya’yı 3-0 gibi net bir skorla geçen A Milli Takım, Brezilya etabının son maçında ise Güney Kore ile karşılaştı. Filenin Sultanları, Ebrar ve Zehra’nın yıldızlaştığı maçta Güney Kore’yi 3-1 yenerek Milletler Ligi’nin Brezilya etabını tamamlamış oldu.

Filenin Sultanları’nın, Milletler Ligi 3. hafta karşılaşmalarını Kanada da oynayacak. 29 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında Calgary’de gerçekleşecek turnuvada rakipler bu kez Kanada, ABD, Japonya ve Hollanda olacak.

İLK HAFTA ANKARA’DA OYNANMIŞTI
Milletler Ligi’nin ilk hafta maçları Ankara’da oynanmıştı. Milliler ev sahibi olarak İtalya, Bulgaristan ve Belçika’yı yenerken tek mağlubiyetini Çin karşısında almıştı. Bu mücadeleler Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Parkı’na kurduğu dev ekrandan Kadıköylüler tarafından da heyecanla takip edilmişti.


ARŞİV