Takımlarımızın grupları belli oldu

İstanbul 1. Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan takımların grupları belli oldu.

11 Eylül 2013 - 11:41

2013-2014 Sezonu 1.Amatör Lig kuraları 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü, Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekildi. Anadolu Yakası Grup Kuraları ve Avrupa Yakası Grup Kuraları şeklinde yapılan çekilişler sonrasında takımların yer aldığı gruplar da belirlendi.
Orhan Saka Amatörler Evinde yapılan kura çekimine; TASKK Başkanı Ali Düşmez, İASKF Genel Sekreteri M. Ali Tanrıyaşükür, Basın Sorumlusu Necdet Bakır, Başkan Yardımcı Ahmet Karaman ile Hasan Cevahiroğlu, As Başkan Cemalettin İnanç, As Başkan Metin Çırpan, TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, Mali Sekreter Ali Yazlı, Mali Sekreter yardımcısı Selahattin Yeniyol, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül, İASKF Kurucularından Bogos Monosyan, amatör sporun duayeni Yaşar Şaçalan ile çok sayıda spor adamının yanı sıra kulüp temsilcileri katıldı.

İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür’ün açılışını yaptığı kura çekiminde konuşan TASKK Başkanı Ali Düşmez, iki sezondur kitapçığın erken çıkartılması sayesinde kulüplerin sezona zamanında başladığını vurguladı. Düşmez, sağlık meselesinin de radikal bir şekilde çözülerek sporcuların sağlık sorununun sosyal güvence altına alındığını, kasım ayı itibari ile sahalara sağlıkçı verilmesi konusunda Sağlık Bakanlığı ile kulüplere malzeme sağlanması konusunda da Spor Bakanlığı ile görüşüldüğünü belirtti. Genel Başkanı Ali Düşmez sözlerine son verirken çekilecek olan kuranın hayırlı olmasını dileyerek, tüm kulüplere başarılar diledi.
İŞTE TAKIMLARIN GRUPLARI
2012-2013 sezonunda 1. Amatör Ligi’nde Kadıköy, civar ilçe ve semtlerdeki takımların da yer aldığı gruplar şöyle:

-13. Grup:
Yeldeğirmeni, Haydarpaşa Demirspor.
-14. Grup:
Koşuyolu, Kozyatağı, Kartalgücü, Heybeliada
-15. Grup:
Bostancı, Gülsuyu, Başıbüyük, Kartal Yunusspor, Kınalıada, Taçspor, Yoncaspor.
-16.Grup:
Acıbadem Üsküdar, Anodoluhisarı, İçerenköy İ.Y., İdealtepespor.

ARŞİV