TBF ailesi Kadıköy’de buluştu

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen “Büyük İstanbul Buluşaması”nda yönetici, hakem ve görevli tüm personel biraraya geldi

05 Temmuz 2018 - 15:38

Hasanpaşa’da bulunan 15 Temmuz Şehitleri Konferans ve Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlik  İstanbul İl Basketbol Temsilcisi İnan Şefkatli'nin açılış konuşmasıyla başladı.  Gecede Coşkun Teziç yılların deneyimini tüm İstanbul görevlileri ve davetlilerle paylaşırken, GHSİM Cemil Boz ve şube müdürü Kubilay Kalaycıoğlu da geceye katılanlar arasındaydı.

Etkinlikte bir projenin lansmanı yapıldı. TBF yetkililerinin aktardığına göre, artık Türkiye Down Sendromlu Çocuklar Derneği ile TBF il temsilciliği 2018 yılında birlikte çalışarak down sendromlu çocuklar için proje üretecekler.

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde geçtiğimiz sezon başından beri yürütülen “Oyuna ve Hayata Saygı” projesi kapsamında 2 ayrı ödül verildi. Beşiktaş U 12 kız takımından Zeynep'in maç içinde düştüğü rakibi Kutup Yıldızı takımından Elif'in sayı atmak yerine tüm sahada geri dönerek yerden kaldırdığı pozisyon ödül alan pozisyanlardan biriydi.

Etkinlik “İletişimin Gücü”  konu başlığıyla bir seminer düzenleyen Nislen Özbarlas’ın sunumunun ardından sona erdi.

Etiketler; kadikoy tbf

ARŞİV