Türkiye'de bir ilk... Havacılık eğitim fuarı: IFTE

Türkiye’nin ilk Sivil Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2013, 27-28 Eylül tarihlerinde WOW Convention Center’da düzenleniyor.

18 Eylül 2013 - 16:00
Türkiye’nin ilk Sivil Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2013, 27-28 Eylül tarihlerinde WOW Convention Center’da düzenleniyor.
 
10 yılı aşkın süredir havacılık sektörüne hizmet veren, deneyimli bir ekip tarafından kurulan Mavi Fuarcılık’ın ev sahipliğini yaptığı fuara, 20 ülkeden 80 katılımcı kurum ve kuruluş yer alıyor.
IFTE’de ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebilmeleri için çeşitli etkinliklerin yanı sıra, aralarında simülatör uçuşu, tek motorlu eğitim uçağında demo uçuşu, maket uçaklar gibi hediyelerin olduğu hediye çekilişleri de düzenleniyor.
Katılım İçin:
Fuarı ziyaret etmek için www.ifteistanbul.com adresinden online davetiye alabilir veya fuar alanına girişte kimlik kontrolü ile girişi sağlayabilirsiniz.
 
Uçuş okulunu seçebileceksiniz
Türkiye’nin ilk Havacılık Eğitim Fuarı (IFTE 2013), sektörde var olmak isteyen gençler için önemli bir fırsat oluşturuyor. Havacılık eğitimi veren birçok ulusal ve uluslararası kurum, IFTE’de bir araya geliyor. Fuara ziyaretçi olarak gelen gençler, sektörde önemli yere sahip eğitim kuruluşları hakkında detaylı bilgi edinerek, kendi için en doğru kararı verme imkânını buluyor.
IFTE, havacılık sektöründe çalışmak isteyenlerin yanı sıra, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlar için de önemli bir fuar. IFTE, kurum ve kuruluşların uluslararası düzeyde bilinirliğini arttırmak, kurumlar arasında işbirliği zemini hazırlamak, havacılık eğitimlerinin sürekli gelişimine katkı sağlamak ve sektörle ilgili gelişmelerden ve fırsatlardan, sektörü haberdar etmek adına düzenlenen etkin bir fuar olma niteliği taşır.

ARŞİV