Veteran masatenisçiler Caferağa' da buluştu

İstanbul 14. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

04 Aralık 2013 - 10:40
Fenerbahçe Veteran Spor Kulübü ve Kadıköy Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 14. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası, Caferağa Spor Salonu’nda 2-3 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Turnuva açılış konuşmaları; Fenerbahçe Veteran Spor Kulübü Başkanı Savaş Pravuştalı  le Kulüp Başkan Yardımcısı ve Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu tarafından yapıldı..
Bulgaristan’ın Varna Belediyesi’nin Spordan Sorumlu Danışmanı Andrey Vasilev ile Nesibe Müsevitoğlu’nun ilk top atışı ile müsabaka başladı.
Turnuva, “30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74 ve +75” yaş gruplarında ve tek, çift, mix kategorilerinde gerçekleştirildi. 
Almanya, Slovakya, Bulgaristan, İran, Rusya, Romanya, Amerika, İsviçre, Yunanistan ve Türkiye olmak üzere 10 ülkeden, 41 yabancı toplam 250 veteran masa tenisçinin katıldığı turnuvada,  gençler için de özel bir turnuva düzenlendi.
Turnuvanın ikinci gününde çok çekişmeli geçen final maçları izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.
Moda Spor tesislerinde düzenlenen Gala Gecesinde moral bulan sporcular, doyasıya eğlendiler. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları FB Veteran Spor Kulübü Başkanı Savaş Pravuştalı ile Başkan Yardımcısı Nesibe Müsevitoğlu tarafından törenle verildi.
Varna Belediyesi’nden Andrey Vasilev de 14 yıldır Varna Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi arasında, FB Veteran Spor Kulübü aracılığı ile kurulan spor dostluğu nedeni ile Varna Belediyesi özel dostluk ödüllerini, Nesibe Müsevitoğlu’na ve Savaş Pravuştalı’ya takdim etti.
Yabancı sporcular, turnuva vesilesi ile İstanbul’un tarihi ve turistik mekânlarını da gezme fırsatı bulurken; 2014 yılında tekrar buluşmak dileği ile ülkelerine döndüler.

ARŞİV