Veteran tenisçilerimiz Avrupa'dan başarıyla döndü

Veteran tenisçilerimiz Bulgaristan’da düzenlenen 12. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası’ndan madalya ile döndü.

05 Eylül 2011 - 13:59

Veteran tenisçilerimiz Bulgaristan’da düzenlenen 12. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası’ndan madalya ile döndü.

 

Fenerbahçe Veteran Spor Kulübü’nden 11 kişilik bir kafile ile Bulgaristan’ın Varna Kentinde 14-15 Ağustos 2011 tarihlerinde düzenlenen 12. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası’na katılan Veteran Masa Tenisçiler Türkiye’yi başarıyla temsil ettiler.
Varna Belediyesi’nin desteği ve Deniz Şeytanları Veteran Masa Tenisçiler Derneği’nin organizasyonunda gerçekleşen turnuvaya, birçok ülkeden 100’ü aşkın Masa Tenisçi katıldı.

Turnuva açılışı Varna Belediyesi yöneticileri tarafından yapılırken, açılışta bir konuşma yapan Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, tüm sporcuları ekim ayında Kadıköy’de yapılacak geleneksel Uluslararası 12. Veteran Masa Tenisi Turnuvası’na davet ederken, 14.’cü kez Varna’ya geldiğini, kurulan dostluklar ile Kadıköy ve Varna’yı kardeş şehir gibi gördüğünü ifade etti.


Fenerbahçe Veteran Spor Kulübü Başkanı Savaş Pravauştalı’ya ise turnuvaya gösterdikleri ilgi nedeniyle özel teşekkür plaketi verildi.
Müsabaka erkeklerde yaş gruplarında, bayanlarda tek kategoride gerçekleştirildi.
FB Veteran Spor Kulübü’nden turnuvaya katılan Kulüp Başkanı Savaş Pravuştalı 65 yaş üstü tek erkekler ikincisi olurken yine Kulüp Başkan Yardımcısı Nesibe Müsevitoğlu tek bayanlar ikincisi oldu.
Ödüller belediye binasında yapılan özel akşam yemeğinde Varna Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve diğer üst düzey görevlileri tarafından sahiplerine verildi.


 


ARŞİV