Voleybol şenliği başvuruları başladı

Kadıköy’de düzenlenmesi kararlaştırılan Mini Voleybol Şenliği’ne tüm okul ve spor takımları katılabilecek.

18 Nisan 2011 - 11:33

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü ile Kone Asansörleri’nin sponsorluğunda Kadıköy’de düzenlenecek olan Mini Voleybol Şenliği’ne katılım için başvurular başladı. Kadıköy’de basketbol, voleybol dallarında faaliyet gösteren Kadıköy Gençlik Spor Kulübü’nün 7–8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda düzenleyeceği Kone Asansörleri’nin sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mini Voleybol Şenliği’ne Kadıköylü spor kulübü ve okullardan büyük ilgi olduğu belirtildi.
2 gün sürecek olan şenlikte voleybolcu minikler sesleriyle Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nı şenlendirecekler. Kadıköy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlker Habeşoğlu etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “2009 yılında kurulan kulübümüzün kuruluş yıldönümünü etkinliklerle kutluyoruz. Mayıs ayının ilk haftası içerisinde gerçekleştirdiğimiz şenlikte, hafta boyunca müsabakalar düzenlenecek. Şenliğin balosu da unutulmadı. Daha birçok etkinlik Voleybol Şenliği kapsamında yer alıyor. Şu ana kadar kulübümüze pek çok takımın müracaat etmesi şenliğimizin çok renkli geçeceğinin bir işareti. Başta ilçemiz halkı olmak üzere voleybolseverleri şenliğimize bekliyoruz” dedi.
Şenlikte çeşitli firmaların tanıtım stantları ve çeşitli dans gösterileri, sürpriz şovlar da yer alacak.
Kadıköy Gençlik Spor Kulübü’nün turnuvaya 4 takımı ile katılacağı bildirildi.
Kulübün 32 yıl Türk voleyboluna hizmet veren tanınmış ismi Voleybol baş antrenörü Can Çavuşoğlu ise “Şenliğimize tüm okul ve kulüp takımlarımızı bekliyoruz. Şenliğin son başvuru tarihini 22 Nisan 2011 tarihi olarak belirledik. Şenliğimize baş vurmak isteyenler Kadıköy Gençlik Spor Kulübü’nün internet sitesinden online ya da faks yolu ile kayıt yaptırabilirler” açıklamasında bulundu.

Mustafa SÜRMELİ


ARŞİV