Yaz okulları sezonu madalya töreniyle kapattı

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları 29 Ağustos’ta yapılan madalya töreniyle sona erdi. Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’nın katılımıyla gerçekleştirilen törende yaz okullarına katılım sağlayan 7-12 yaş grubu çocuklar madalyalarını alarak sezona veda etti

30 Ağustos 2024 - 13:18

Kadıköy Belediyesi bu yaz da Kadıköylü çocuklar için dolu dolu bir yaz okulu programı hazırlayarak çocukların yazı daha verimli ve eğlenceli geçirmesini sağladı. Yaz okuluna katılan Kadıköylü çocuklar yaz okulu programlarında yüzme, basketbol, futbol, tenis, zumba kids, pilates, masa tenisi ve satranç gibi birçok farklı branşta eğitim alarak hem yaz ayını çok daha keyifli geçirdi ve sosyalleşti, hem de bu aktivitelerle fiziksel olarak gelişim sağladı. Kadıköy Belediyesi, gezi programı ve eğitsel oyunlarla da çocukların unutulmaz bir yaz geçirmesini sağladı.  Kalamış Spor Merkezi, Özgürlük Spor Merkezi ve Koşuyolu Spor Merkezi’nde düzenlenen kurslar iki farklı dönemde kontenjan sınırı gözetilerek düzenlendi. İlk dönemi 1-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kursların ikinci dönemi ise 5-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi.

KADIKÖYLÜ 1000’DEN FAZLA ÇOCUK EĞİTİM GÖRDÜ

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 2015 yılından bu yana düzenlenen yaz okullarına bu yıl da ilgi oldukça yoğundu. 1 Temmuz’da başlayan yaz okullarına 7-12 Yaş arasında 1000’i geçkin ilkokul öğrencisi kayıt oldu.  29 Ağustos’ta sona eren yaz okullarına katılan çocuklar, madalya ve sertifikalarını Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı ve uzman eğitmenlerin elinden aldı. Kendi oğlunun da katılım sağladığı yaz okullarına dair konuşan Kösedağı, “Kadıköy Belediyesi olarak hedefimiz sporu küçük yaşlardan itibaren komşularımızın hayatlarına katmak ve gerek ulusal gerek uluslararası platformlarda başarılarıyla göğsümüzü kabartacak sporcular yetiştirmek.” dedi.

 


ARŞİV