Yaz spor okulu kayıtları başladı

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen spor merkezlerinde 7-12 yaş grubu çocuklar için yaz spor okullarının kayıtları 25 Haziran itibariyle başladı. 1 Temmuz’da çocuklara kapılarını açacak olan yaz spor okulunda grup sporlarından bireysele birçok yelpazede eğitim yer alıyor.

27 Haziran 2024 - 16:03

Kadıköy Belediyesi bu yaz da Kadıköylü çocuklar için dolu dolu bir yaz okulu programı hazırladı. Belediye tarafından hazırlanan programda yüzme, basketbol, futbol, tenis, zumba kids , pilates, masa tenisi ve satranç yer alıyor. Bu derslerin yanında takvimde gezi programı ve eğitsel oyunlarla da çocuklara unutulmaz bir yaz aktivitesi planlanıyor. Kalamış Spor Merkezi, Özgürlük Spor Merkezi ve Koşuyolu Spor Merkezi’nde düzenlenecek kurslar için kurs takvimleri de değişkenlik gösteriyor. 25 Haziran Salı günü başlayan kurs kayıtları 30 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. 

2 FARKLI DÖNEM

Yaz okulları  iki farklı dönemde ve kontenjan sınırı göz önüne alınarak düzenlenecek. 

1. Dönem kayıtları 25-30 Haziran tarihleri arasında olup ders tarihleri ise, 1-26 Temmuz  tarihleri arasında olacak. 2. Dönem kayıtları ise  30 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında olacak, dersler ise 5-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

KATILIM KOŞULLARI

Yaz okuluna katılım için; Kalamış Spor Merkezi, Özgürlük Spor Merkezi ve Koşuyolu Spor Merkezi için spor.kadikoy.bel.tr adresinden veya kadikoydespor mobil uygulama üzerinden online olarak kayıt yapılacak. Yaz spor okullarına kayıt olabilmek için Kadıköy ilçe sınırlarında ikamet zorunluluğu bulunuyor. Her katılımcının kimlik bilgileri ile spor.kadikoy.bel.tr adresinden veya kadikoydespor mobil uygulaması üzerinden üyelik hesabı oluşturması gerekiyor. Yaz spor okulları için 7-8, 9-10 ve 11-12 olmak üzere üç farklı yaş grubu bulunuyor.

Yüzme derslerinin bulunduğu Kalamış ve Koşuyolu spor merkezlerinde sağlık tahlili zorunluluğu bulunuyor. Tahlil olarak, Hepatit A(IGM) testi, ve Tam idrar tahlil sonuçları isteniyor. 6-7 yaş grubu çocuklardan sadece aşı kartı ve tam idrar tahlili isteniyor. Tahliller Acıbadem Spor tesisinde bulunan sağlık personeline 200 tl karşılığında yaptırabilir. Dışarıda bir hastanede yaptırılan tahlilleri sağlık personelinin görmesi ve onaylaması gerekiyor. Yüzme dersleri için çocukların yanında bulundurması gereken malzemeler; bone, havlu, terlik, mayo ve gözlük.

Tüm Branşlar için talep edilen malzemeler ise; spor kıyafetleri, spor ayakkabı, yedek tişört, yedek iç çamaşırı ve çorap. Tenis dersine katılacak kursiyerlerden kendi kişisel raketlerini getirmeleri talep ediliyor. Çocuk raket ölçüleri ( 7-9 yaş 23 inch, 10-12 yaş 25 inch )

Yaz okullarının ayrıntılı programı https://www.kadikoy.bel.tr/genel/yaz-spor-okullari-20241-donem-kayit-basvuru adresinden edinilebilir.

 

Bir Dönemlik Fiyat Bilgisi ;

Kalamış Spor Merkezi             :3.500 TL

Özgürlük Parkı Spor Merkezi : 250 TL 

Koşuyolu Spor Merkezi          : 500 TL

 

 


ARŞİV