Yel gibi esiyorlar

İstanbul amatör futbol liglerinde mücadele eden Kadıköy temsilcileri geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapattı. Yeldeğirmeni maç eksiğiyle zirveye ortak oldu

17 Ocak 2023 - 13:18

İstanbul Süper Amatör ve 1. Amatör Lig’de mücadele eden Kadıköy temsilcileri Fikirtepe Dumlupınar, Yeldeğirmeni ve Erenköy Acarspor geçen hafta maçlarını galibiyetle kapatarak hanelerine 3’er puan yazdırdılar.

Süper Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden Fikirtepe Dumlupınar rakibi Yeşilbayır’ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 14’e yükselten Fikirtepe grubunda 8. sırada bulunuyor. Fikirtepe’nin hafta sonu rakibi ise Beşyüzevler.

1. Amatör 13. Grup’ta yer alan Yeldeğirmeni ise haftanın en önemli maçında, 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Selamsız’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maç eksiğiyle 2. sırada bulunan temsilcimiz önümüzdeki hafta ise Ortadağspor ile oynayacak.

1.Amatör’de mücadele eden bir diğer temsilcimiz Erenköy Acarspor da haftayı 3 puanla kapattı. 15. Grup’ta yer alan Erenköy, Tuzla Gençlerbirliği’ni 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 33’e yükseltip 2. sıraya yerleşti. Temsilcimiz hafta sonu ise grubun lideri Tuzla Şifa ile oynayacak.     

 

  


ARŞİV