Yeldeğirmeni güzel başladı

Yeldeğirmeni ilk hazırlık maçında lig öncesi moral buldu. Yeni transfer Çağatay 3 gol atarak tam not aldı. Bu arada yeni transferler de takıma katıldı

18 Ağustos 2016 - 15:05
Bu sezon İstanbul Süper Amatör Ligi’ne yükselen Yeldeğirmeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık karsılaşmasında Selimiye Stadı’nda Selimiyespor ile karşılaştı. Yeldeğirmeni maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılırken gollerin üçünü de yeni transferlerden Çağatay Eryüksel kaydetti. Yeldeğirmeni’nin takım halinde başarılı bir futbol sergilemesi ve ilerisi için umut vermesi teknik ekibi ve yöneticileri de sevindirdi. Yeldeğirmeni Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Bizleri misafir eden Selimiyespor kulubüne, centilmen Selimiyeli futbolcu kardeşlerimize gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür eder yeni sezonda başarılar dileriz” denildi.

TRANSFERE DEVAM
Yeldeğirmeni Spor Kulübü’nde lige hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, transferler de devam ediyor. Dış transferde geçtiğimiz haftalarda anlaşmaya varılan orta sahanın ortasında görev yapan Kubilay Kaan Köse ile kulüp binasında sözleşme imzalandı.
Teknik direktör Tansu Açabey’in raporu doğrultusunda transfer edilen Kubilay Kaan Köse kariyeri boyunca 9 yıl başarıyla Bağlarbaşıspor forması giydikten sonra 3 yıl Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve son olarak da gecen sezon Termikspor formalarını giydi.

FİLE ONA EMANET
Yeldeğirmeni dış transferde 27 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Bilge Göktürk Duran ile anlaştı. Kariyeri boyunca Libadiye, Pendikspor, Sivasspor, Paşabahçe, Vefa, Kocaalispor, Gönen Belediye, Karasuspor, Sapancaspor, Ortaköyspor, Vardar ve son olarak da geçen sezon Kartalbulvar formasıyla BAL ligine çıkma başarısını gösterdiği ifade edilen Bilge Göktürk Duran’ın formasını giydiği hemen hemen tüm kulüplerde çok önemli başarılara imza attığı ve şampiyonluklar yaşadığı belirtildi.

ARŞİV