YELDEĞİRMENİ PLAY OFF'TA

Amatör Ligde Kadıköy'ün gururu Yeldeğirmeni oldu.

18 Şubat 2016 - 14:26
Süper Amatör ve 1. Amatör kümelerde beş takımı bulunan Kadıköy ilçesinin en başarılı takımı Yeldeğirmenispor, 18.grupta ligin bitimine 2 hafta kala, Süper Amatör Lige çıkmak için Play Off oynamaya hak kazandı. 18. Gruptaki Yeldeğirmeni bu sezon muhteşem bir grafik sergiledi. Deplasmanda Gümüşsuyu'nu 2-0 yenen Yeldeğirmeni, ardından Selami Ali Yeşilsaha takımını da 3-0 hükmen mağlup ederek, 35 puanla grubunda 2. Sırada yer aldı.
Diğer ilçe takımlarından Koşuyolu ligi 7.sırada tamamladı. Fikirtepe ise 4.sırada yer aldı. Kadıköy'ün İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi'ndeki 2 takımından biri olan Acıbadem küme düştü. Bostancıspor ise kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıdı.

SÜPERDE SON HAFTA
İstanbul Süper Amatör Futbol Liginde son haftaya girilirken, ekibimiz Bostancıspor 25. Hafta maçında Vardar deplasmanından 5-1 mağlubiyetle ayrıldı.
Son hafta Kadıköy'den Süper Amatör Futbol Ligine katılan takımımız Bostancıspor, sahasında Altıntepsi Makel ile karşılaşacak.

2. AMATÖR BAŞLIYOR
Daha önce 20 Şubat 2016 tarihinde başlayacağı bildirilen İstanbul 2.Amatör Futbol Ligi başlangıç tarihi 27 Şubat 2016 olarak belirlendi. 1.Amatör Liginin sona ermesi ile birlikte Süper Amatör Lig’e yükselecek olan son 9 takımı belirleyecek olan play-of müsabakalarının 20-21 Şubat 2016 tarihlerinde oynanacak olması sebebiyle 2.Amatör Lig başlangıç tarihinde değişikliğe gidildiği duyuruldu.

 

ARŞİV