Yeldeğirmeni ve Erenköy tam gaz

İstanbul 1. Amatör Küme’de mücadele eden Yeldeğirmeni ve Erenköy Acarspor haftayı galibiyetle kapatarak zirve yolculuklarını sürdürdü.

07 Şubat 2023 - 12:16

Kadıköy temsilcileri İstanbul amatör futbol liglerindeki maçlarından galibiyetle ayrılarak zirve yarışlarını sürdürdüler.

Süper Amatör 2.Grup’ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar’ın, Büyükçekmece Belediyesi ile pazar günü oynaması gereken karşılaşma olumsuz hava şartları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

1.Amatör Küme 13.Grup’ta mücadele eden Yeldeğirmeni ise bu haftayı da 3 puanla kapattı. Yeldeğirmeni, rakibi Dolayoba’yı 2-1 mağlup ederek puanını 45’e çıkarttı ve grubunda liderliğini sürdürdü. Yeldeğirmeni’nin bir sonraki rakibi Onayspor.

1.Amatör Küme 15.Grup’ta yer alan Erenköy Acarspor ise Kanlıca’yı 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Erenköy puanını 42 yaparak 2. sıradaki yerini korudu. Temsilcimizin bir sonraki rakibi ise Yunusspor.

Maçlar ertelendi
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sebebiyle tüm yurtta spor müsabakaları ikinci bir duyuruya kadar durduruldu. Bu kapsamda İstanbul amatör futbol maçları da ileri bir tarihe ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul temsilciliği yaptığı açıklamada, maçların ertelendiğini ve gerekli bilgilendirmenin tekrar yapılacağını bildirdi.


ARŞİV