Yeldeğirmeni'nden transfer atağı

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de güzel bir futbol sergilemeyi amaçlayan Yeldeğirmeni Spor Kulübü transfer çalışmalarına hızlı başladı

14 Temmuz 2016 - 16:16
Kadıköy’ün başarılarıyla spor tarihine geçen köklü kulüplerinden Yeldeğirmeni bu sezon bir ilki daha yaşıyor. Tarihinde ilk defa İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Yeldeğirmeni Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. İlk transfer hamlesini A takımın başına tecrübeli teknik adam Tansu Açabey’i getirerek yaptı.

İMZALAR ATILDI
Yeldeğirmeni Spor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Yeldeğirmenimiz bu sezon süper amatörde mücadele edecek A takımımız için tecrübeli teknik adam Tansu Açabey ile anlaştık. Kulüp binamızda kulüp başkanımız Kadir Turutoglu, ikinci başkan Ali Ölmez, futbol şube sorumlularımız Burak Tok, Ahmet Feyzi Yücer, yönetim kurulu üyelerimiz Halil İbrahim Bayar, Alper Ölmez ve Vural Altunkaynak’ın hazır bulunduğu törende yeni sezonun imzaları atıldı ve takımımız tam yetkiyle Tansu Açabey’e emanet edildi. Yeni teknik adamımız kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” denildi. Açıklamada yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verileceği ifade edilerek, “Transferlere hocamızla beraber başlayacak olan kulübümüz umarız tarihinde ilk defa mücadele edeceği süper amatör ligde hak ettiği yerde sezonu noktalar” denildi.
İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi’nin çiçeği burnunda ekibi Yeldeğirmeni A Takımı 20 Temmuz 2016 tarihinde top başı yapacak. Takımın, ağustos ayında Bolu’da bir hafta kamp yapması, lige hazır hale gelmesi planlanırken, yeni sezonda süper amatörde keyif veren bir futbol sergileyerek, başarılı sonuçlara imza atmak ve futbolseverlerin beğenisini kazanmak amaçlanıyor.

YAVUZ VE SELAHATTİN İLE DEVAM
İç transferde geçen sezon Şilespor’dan transfer edilen ve performansıyla takımın süper amatöre çıkmasında katkısı olduğu belirtilen kaleci Safa Arpacı, stoper mevkiinde oynayan Yavuz Uzun, genç takımdan yetişip 7 sezon aralıksız A takımda oynayan sol bek Selahattin Babir ve Kemahspor’dan transfer edilen forvet Emre Zeybek ile yeni sezon için tekrar anlaşma sağlandı.
Dış transferde ise ilk imza 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Gayretli ile atıldı. Bağlarbaşı, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar Anadolu 1908, Selimiye, Çıksalın, Fenerköy ve Kavaklıspor formaları giyen ve şampiyonluklar yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Teknik direktör Tansu Açabey’in eski çalıştırdığı Fenerköy takımından öğrencisi.
Dış transferde ikinci imza ise daha önce Feneryolu, Dikilitaş, Selimiye, Özkaracaahmet, Büyükkılıçspor, Hadımköy, Rami ve Selimpaşa formaları giyen tecrübeli orta saha ve önlibero oyuncusu 23 yaşındaki Ersan Günkaya ile atıldı.

 

ARŞİV