Yeni sezona fırtına gibi girecek

Kadıköy Gençlik A Bayan Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı.

27 Nisan 2011 - 14:11

Bu sezon Bölgesel bayanlar voleybol ligine ilk kez katılmasına rağmen özellikle 2. devre başarılı maçlar çıkaran Kadıköy Gençlik Spor Kulübü A bayan takımı 2011–2012 sezonu hazırlıklarına şimdiden başladı.
2011–2012 sezonunda Kone Asansörlerinin desteğini alacak olan takımın antrenörü ve aynı zamanda Kadıköy Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımları baş antrenörü Can Çavuşoğlu yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili olarak Gazete Kadıköy’e yaptığı açıklamada, “Takımımız yoğun ve çekişmeli geçen bir sezonu gerine bıraktı. Gurubumuzda yenemediğimiz tek takım olan Net Voleybol’un 3. lige çıktığını düşünecek olursanız ligimizin zorluğu ortaya çıkmaktadır. Takımım şu anda geçiş dönemi antrenmanlarını sürdürmekte. Önümüzdeki sezon 3. lige çıkmak başlıca hedefimiz olacaktır. Bu antrenmanlarımızda 2011- 2012 sezonunda takımımızda birlikte olacağımız sporcu kardeşlerimizi de takımımıza alıştırmaktayız” dedi.
Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu ise “Kone Asansörlerinin kulübümüzün voleybol şubesine yaptığı destek için onlara teşekkür ederim böyle büyük firmaların Türk voleyboluna destek olması, Türk voleybolunu daha da ileriye götürecektir” şeklinde konuştu.
 


ARŞİV