Yenilmez ekibe Ereğli darbesi

Ataşehir Belediyespor Bayan takımı, Kdz. Ereğli ekibiyle 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hem üzdü hem şaşırttı.

21 Aralık 2011 - 10:42

Kadınlar Türkiye 1. Ligi müsabakaları bu hafta çekişmeli geçerken sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Kadınlar Türkiye 1. Ligi A grubunda yer alan Ataşehir Belediyespor, ligin dördüncü haftasında beraberlikle tanıştı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu güçlü ekip, 17 Aralık 2011 Cumartesi günü Yenisahra Suni Çim Stadı’nda Kdz. Ereğlispor ile yaptığı karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılarak, taraftarlarını hem üzdü hem de şaşırttı.
BİLEĞİ BÜKÜLMÜYORDU
Geçtiğimiz yıl elde ettiği şampiyonluğun ardından bir Türk takımı olarak ülkemizi Şampiyonlar Ligi arenasında Avrupa’da temsil eden ancak istenilen sonuçları alamayan güçlü ekibin Türkiye liginde bileği bükülemiyordu. Murat Ülkü’nün çalıştırdığı Ataşehir Belediyespor Bayan Takımı, Kdz. Ereğlispor maçıyla bu sezon ilk defa beraberlikle tanıştı.
Oğuzhan Uğurlu, Adem Arslan, Mustafa Cem Büyük hakem üçlüsünün yönettiği maçtan Ataşehir Belediyespor Bayan Takımı beraberlikle ayrılmasına rağmen A grubunda birinci sıradaki yerini koruyor. Aynı puana sahip olan Kdz. Ereğlispor ise ikinci sırada yer alıyor.
A grubunda diğer sonuçlar ise şöyle:
GAZİ ÜNV. KIZILCAHAMAM MNTSPOR 3-0FOMGET GENÇLİK VE SPOR
B grubunda ise bu hafta lider Lüleburgaz 39, Adana İ.Y. ile karşılaştı ve maçı 3-0 gibi net bir skorla aldı. Bu skorla lider puanını 12’ye yükseltti. Lideri 10 puanla haftayı 4-0 galibiyetmle tamamlayan Konak Bel. Takip ediyor.
B grubunda diğer sonuçlar şöyle:

ÇAMLICASPOR0-4 TRABZON İDMANOCAĞI


ARŞİV