'İnsanlık Yolcusu' Tasarımcılar Yoğurtçu'da…

“The Taste of İstanbul” projesi, 22 Ekim – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında, Yoğurtçu Parkı 'ında

21 Ekim 2016 - 09:05

Tasarım çıtasını gün geçtikçe yükselten Kadıköy ve 2010 yılında tasarımcılara platform kapılarını açan ”Tasarım Parkı”, son dönemde dünya ile bütünleşen ve önem arz eden tasarımcıların yaratıcı fikirlerine 3. İstanbul Tasarım Bienali’nin Yaratıcı Mahalleler programı kapsamında ev sahipliği yapıyor.
Duayen tasarımcı / sanatçı ve “The Taste of İstanbul” isminin fikir sahibi Yılmaz Zenger’in yaratıcı rengarenk heykelleri yemyeşil Yoğurtçu Parkı’nda konumlanıyor. Dünyayı renklendirmek isteyen tasarımcı Gamze Yalçın ile Gri Duvarlar, paletindeki renklerle tuvale dönüşüyor. Doğadan ilham alarak ahşaptan tasarlanan ürünlerle etkinlikler tasarlanıyor. Amaç, ziyaretçileri geniş yelpazedeki eserlerin altındaki imzalar ile tanıştırmak ve tasarımcıların tekniklerini öğretmek. Ayrıca farklı disiplin ve jenerasyonların ortak noktası Kadıköy’ün tadını, tasarım yoluyla anlatmak. Yolu Kadıköy’den geçen tasarımcılar ile tasarıma ilgi duyanlar, birbirinden ilginç tasarımlarıyla “Yaratıcı Mahalleler”e renk katıyor.
22 Ekim-20 Kasım 2016 tarihleri arasında, Yoğurtçu Parkı bölgesinde “The Taste of İstanbul” temalı sergiler, workshoplar ve söyleşiler olacak.  “The Taste of İstanbul” sergi ve workshopları hakkında fazla bilgi için www.tasarimparki.com.tr ziyaret edilebilir veya 0 (216) 4491775 telefonu aranabilir.

 
Etkinlik adresleri
1-Tasarım Parkı Etkinlik Merkezi/ Yoğurtçu Parkı Cad, İhlas Sokak, No:19/A Kadıköy
2- Yoğurtçu Parkı ( Park içindeki Baraka duvarları )
3- Yoğurtçu Parkı Cad. No; 24 (MNpark 24 ) Etkinlik Dükkânı adresinde gerçekleşecek

ARŞİV