19 Mayıs coşkusu Kalamış’ta başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Şöleni Plaj Voleybolu Turnuvası ile başladı

18 Mayıs 2024 - 12:38

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kadıköy’de de büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni, 18-19 Mayıs tarihlerinde Kalamış Atatürk Parkı’nda yapılıyor.

18 Mayıs’ta saat 10.00’da Plaj Voleybolu Erkekler Turnuvası ile başlayan etkinlikler kadınlar voleybol turnuvası ile devam edecek. Ardından dev ekranlardan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın maçı izlenecek.

FİLENİN SULTANLARI 3. MAÇINA ÇIKIYOR

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Milletler Ligi maçları 15 Mayıs günü Japonya ile oynadığı maçla başladı. Turnuvada ilk maçını 3-2 kaybeden milliler 16 Mayıs’ta Hollanda ile çıktığı maçı 3-1 kazanarak ritmini buldu. İki maçı da yoğun bir ilgiyle Kalamış Parkı’nda kurulan ekranlardan takip eden voleybolseverler, Milletler Ligi 3. maçı için İtalya ile karşı karşıya gelecek olan Filenin Sultanları’nı 20.00’da Kalamış’ta plaj voleybolu kortunun yanına kurulan ekranlardan izleyebilecek. 

BAĞDAT CADDESİ ÜZERİNDE DEV TÜRK BAYRAĞI

19 Mayıs’ta ise Plaj Voleybolu final etabı ve bisiklet turu ile devam edecek etkinlikler saat 11.00’de başlayacak. Plaj Voleybolu Erkekler ve Kadınlar Turnuvası 14.00’te kadınlar 15.00’de erkekler finaliyle son bulacak. Saat 11.00’de Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayacak olan bisiklet turu ise 12 kilometrelik parkurda Bağdat Caddesi üzerinden devam ederek tekrar Kalamış Atatürk Parkı’nda son bulacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen turda bisikletseverler Bağdat Caddesi’nden geçerken dev Türk Bayrağı taşıyacak. Bir diğer etkinlik ise Kızlar Sahada Futbol Turnuvası olacak. Turnuva 14.00’da yine Kalamış Atatürk Parkı’nda başlayacak. Turnuvaların son bulmasıyla Magma Oda Korosu tarafından verilecek konserin ardından Belediye Başkanı’nın da katılımıyla düzenlenecek olan ödül töreninde madalyalar sahiplerini bulacak. Madalya töreninin ardından Milletler Ligi 4. maçına çıkacak olan Filenin Sultanları’nın maçı yine dev ekranlardan hep birlikte izlenecek. 

 


ARŞİV