30 köpek sahiplerini bekliyor

Kadıköy Belediyesi ve alışveriş platformu n11’in işbirliği ile evcil hayvanlar yeni sahiplerini buluyor

22 Eylül 2021 - 21:50

Alışveriş platformu n11 ve Kadıköy Belediyesi Hayvan Bakımevi iş birliğiyle “Barınaktan Köpek Sahiplenme” projesi başlatıldı. n11’in hayvanlar için tüm hizmet, ürün ve servisleri tek çatı altında topladığı markası pet11 ve Kadıköy Belediyesi, bu yeni projeyle sahipsiz her köpeğin bir ailesi olsun çağrısı yapıyor.

pet11 ve Kadıköy Belediyesi’nin projesi yeni evcil dostunuzu platform üzerinden edinmeye yardımcı oluyor. Platform üzerinde köpek sahibi olanlar, Zürih Sigorta’dan bir yıllık hayvan sigortası poliçesine sahip olup, yine bir yıl boyunca mamalarını Kito’dan %30 indirimli alabiliyor. Ayrıca barınaktaki hayvanlar hakkında bilgi edinmek isteyenler, proje sayfası üzerinden fotoğraflara tıklayarak hayvanlar hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Köpek sahiplenmek isteyen kullanıcılar ikinci adımda başvuru formunu dolduruyor. Formu onaylananlar ise, yeni dostuyla tanışmak ve onu eve götürmek için Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne gidiyor. Sevgiye ve bakıma en çok ihtiyacı olan barınaktaki köpekler için hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 30 köpeğin sahiplenilmesine aracı olunacak.

BİLGİLENDİRİCİ YAYINLAR

Evcil hayvanlarla ilgili bilgilendirici ve eğlenceli içeriklere ulaşılabilen @pet11com Instagram hesabı üzerinden düzenli olarak canlı sohbetler gerçekleştiriliyor. 2021 Temmuz’dan bu yana yapılan yayınlarda, veteriner hekim ve alanında uzman isimlerle; evcil hayvanlar hakkında sıkça sorulan sorular, olası doğal afet anlarında hayvan dostların nasıl korunacağına dair bilgiler ve günlük hayatımızda fayda sağlayacak hayvan yasaları konuşuldu.

n11.com YouTube kanalında başlatılan “pet11 ile Can Dostlarımız” video serisinde ise, evcil hayvanlarla ilgili merak edilen sorulara cevap veriliyor.

EVCİL HAYVANINI KAYDET

n11 sayfasında yer alan “kaydet” özelliğiyle, sahip olunan evcil hayvanın özellikleri pet11 sayfasına kaydedilebiliyor ve hayvanların ihtiyacına göre belirlenen alışveriş önerileriyle seçim yapılabiliyor. Böylece kullanıcılar evcil hayvanına özel ürünleri kolaylıkla bulabiliyor. Farklı kategorilerden 48 farklı markanın ürünlerinin yer aldığı pet11’de, köpek gezdirme, evcil hayvan kuaförleri gibi birçok hizmet tek bir çatı altında toplanıyor. Ayrıca web sitesi üzerinden dönemsel olarak düzenlenen özel kampanyalarla, hayvan dernekleri ve barınaklara bağışta bulunuluyor.


ARŞİV