Adliyede halk müziği konseri

Adliye personeli yeni yıla halk müziği konseriyle girdi.

09 Ocak 2015 - 08:50
Mustafa SÜRMELİ


İstanbul Anadolu Adliyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle İstanbul Anadolu Adliyesi bünyesinde düzenlenen Türk Halk Müziği kursu tamamlandı.
İstanbul Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu Gülcan Koca önderliğinde yaklaşık 2 yıldan bu yana düzenlenen kurslara katılan İstanbul Anadolu Adliyesi personeli dönemi, halk müziği konseriyle kapattı.
Şefliğini Gülcan Koca’nın yaptığı koroda, ritim sazda İlker Yel, bağlamada Mustafa Tarık Şentuna, Ulaş Aksoy ve Ali Cemal Bor, nefesli sazda Mutlu Akyıldız, kemanede Erdost Akyol, gitarda Aşkın Kaya yer aldı. Yurdun dört bir yanından derlenen eserlerin seslendirildiği konserde dinleyiciler de zaman zaman koroya eşlik etti.
Şehit Hakan Kılıç Konferans salonunda düzenlenen konseri İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Turan Çolakkadı, Adalet Komisyonu Başkanı Hayri Kaynar da izledi. Başsavcısı Turan Çolakkadı konser programı sonunda programı düzenleyenlere, ses ve enstrüman sanatçılarına teşekkür etti.

 


ARŞİV