Alzheimer hastaları için "Yaza Merhaba" konseri

Kadıköy Belediyesi Alzheimer Merkezi ile Türkiye Alzheimer Derneği Kadıköy Şubesi’nin düzenlediği “Yaza Merhaba” konserinde hep birlikte şarkılar söylendi

31 Mayıs 2022 - 10:24

Kadıköy Belediyesi Alzheimer Merkezi ile Türkiye Alzheimer Derneği Kadıköy Şubesi bir araya gelerek “Polipop Yaza Merhaba Konseri” düzenledi. Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen konserde, Polipop Korosu'nun seslendirdiği şarkılara izleyicilerin de eşlik etmesi keyifli dakikaların yaşanmasını sağladı.

Sosyal sorumluluk projesi olarak 2015 yılında kurulan Polipop Korosu'nun pandeminden sonra İstanbul'da verdiği ilk konser olması da etkinliğe ayrı bir heyecan kattı.

“BİR ARADA MUTLU OLALIM”

Türkiye Alzheimer Derneği Kadıköy Şubesi'nden Doktor Sude Kendirli, “Üyelerimizi ve dostlarımızı mutlu edecek etkinlikler yapmayı seviyoruz. Bunun için de çaba harcıyoruz. Sosyalleşerek mutlu olunmasını istiyoruz. Pandemi döneminin hafiflemesi ile bu konseri gerçekleştirme şansı bulduk. Böyle etkinlikler hem ruhumuzu hem de bedenimizi besliyor. Bir araya gelelim, mutlu olalım, yaza merhaba diyelim. Sağlıklı bir yaz geçirmeyi diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 


ARŞİV