Anaokulu bahçesinde yeni yıl şenliği

Başka bir okul mümkün mottosuyla Moda’da açılan Koşan Kaplumbağa Anaokulu yeni yıla şenlikle giriyor. Okul bahçesinde yapılacak şenlikte okul yararına stantlar açılacak

21 Aralık 2022 - 11:38

Başka Bir Okul Mümkün (BBOM) İstanbul Anadolu Eğitim Kooperatifi’ne üye ebeveynlerin kurduğu, özgür finansman modeliyle, kar amacı gütmeden hayatına devam eden Koşan Kaplumbağa Anaokulu yeni yıla şenlikli giriyor. Okula katkı sağlamak için 24 Aralık Cumartesi günü, Moda’daki okul bahçesinde ‘Yeniden Dönüşüm Şenliği’ düzenlenecek.

Koşan Kaplumbağa ebeveynlerinin kuracağı stantlarda 2. el çocuk ve yetişkin kıyafetleri, kitapları; oyuncaklar, aksesuarlar, çocukların ve ebeveynlerin el emeği yılbaşı süsleri ve yemekler, içecekler satışa sunulacak.

Şenlikte çocuk atölyeleri de yapılacak. Bunlardan biri Dönüşüm Derneği iş birliğiyle ‘Atığını Getir Enstrümanını Götür’ atölyesi. Şenlikte ayrıca çocuk yogası ve atık malzemelerden kukla atölyesi de düzenlenecek.

Şenlikle ilgili ayrıntılar için okulun sosyal medya hesabını takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/kosankaplumbagaanaokulu/?hl=en


ARŞİV