Babalar sertifikalarını aldılar

3-11 yaşları arasında çocukları olan 12 babanın eğitim aldığı Baba Destek Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayanlara sertifikaları, törenle verildi.

22 Haziran 2012 - 09:48
BADEP Eğitim Sorumlusu İzzet Şengel tarafından 13 haftadır Pazartesi akşamları yürütülen ve 3-11 yaşları arasında çocukları olan 12 babanın eğitim aldığı Baba Destek Eğitim Programı (BADEP) Khalkedon Kalamış Cafe&Restaurant'da düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.
Çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilmiş, bilimsel temelli bir eğitim programı olan Baba Destek Programına katılan babalar, çocuk gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini artıran, iletişim becerisi kazandıran ve bunun sonucunda daha demokratik bir tutum benimsemelerine yol açan eğitimler aldılar. 17 Haziran Babalar günü sonrasında 18 Haziran Pazartesi günü saat:17:30’da Khalkedon Kalamış Cafe&Restaurant'da Baba Destek Eğitim Programını başarıyla bitiren babalar sertifikalarını, Kadıköy Belediye Başkanı Av.Selami Öztürk'ün elinden aldılar.
Kadıköy Belediye Başkanı Av.Selami Öztürk, Sertifika dağıtımı öncesinde kısa bir konuşma yaparak, programı bitiren babaları ayrı ayrı tebrik etti.
BADEP Eğitim Sorumlusu İzzet Şengel de Programın yapılmasına destek veren Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü H. Tülin Ergüner'e teşekkür etti.
 

ARŞİV