BADEP'e Murat Evgin'den ziyaret

Babaların çocuk gelişimi ile ilgili bilgi düzeylerini arttırmayı amaçlayan Baba Destek Programı’nın 6. Grup toplantısını ziyaret eden Şarkıcı Murat Evgin, projenin içinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

10 Mayıs 2012 - 15:56

Kadıköy Belediyesi ve AÇEV işbirliği ile babalara yönelik başlatılan ücretsiz Baba Destek Programının 6. grup toplantısını 7 Mayıs Pazartesi günü ziyaret eden BADEP Gönüllü Proje Destekçisi Murat Evgin, BADEP Eğitim Sorumlusu İzzet Şengel'den program hakkında detaylı bilgi aldı.
Grup toplantısını büyük bir dikkatle dinleyen Evgin, babaların her pazartesi günü 19.45’te gerçekleştirilen toplantılara katılarak büyük bir fedakârlık gösterdiklerini söyleyerek, babaları tek tek tebrik etti. Kendisinin de 3 yaşında Erem Erol Evgin adında bir oğlu olan Gönüllü Proje Destekçisi Murat Evgin, bu projenin içinde olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirerek, programın faydaları ve babaların çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesinin ne kadar önemli olduğu üzerinde durdu.
BADEP Programının 6. oturumunda, babalarla çocukların sosyalleşme sürecini, çocukların sosyal gelişimlerini desteklemede babaların neler yapabilecekleri, çocukların duygusal gelişimi ve babaların duygusal gelişim sürecini nasıl destekleyebilecekleri, sosyal kuralları ve iç denetim konuları konuşuldu. Küçük grup çalışması, hayal etme ve tartışma yöntemleri ile babalar hem kendi bilgi ve deneyimlerini paylaştılar hem de geliştirmeleri gereken becerilerini tekrar gözden geçirdiler.   
Baba Destek Programı'nın hedef kitlesi 3-11 yaşları arasında çocukları olan okuma yazma bilen her eğitim düzeyinden babalar. Babaların, çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilmiş bilimsel temelli bir eğitim programı olan BADEP, babaların çocuk gelişimi ile ilgili bilgi düzeylerini arttırmayı, iletişim becerileri kazanmalarını ve daha demokratik bir tutumu benimsemelerini hedefliyor.
 

ARŞİV