BAHARİYE'DE BİR İTALYAN LEZZETİ

İtalyan pizzasının sırrı olan incecik pizza hamurunu, gurme tariflerle ve mutfaktaki usta ellerle birleştiren Pizza Shot, klasik pizza lezzetinin sınırlarını zorluyor

13 Mart 2015 - 10:36
 Bu hafta sizleri İtalyan lezzetine götürmek istedik.  İtalyan mutfağı denince akla ilk gelen Pizza ve Makarnadır. Tüm dünyaya yayılan lezzetleriyle İtalyan mutfağı pizzada ün salmıştır. Bu hafta bahsedeceğim Pizza Shot 2014’ten beri Kadıköylülere leziz pizza çeşitleri sunuyor.
 Gıda sektörüne uzun yıllar emek vermiş, mutfağın inceliklerine haiz bir gurme ve kurumsal hayat deneyimi olan üç arkadaş, pizza tutkunu bir ekibi de yanlarına alarak ortak hayalleri olan Pizza Shot’ı hayata geçirmek için bir araya gelmişler. Yurtdışında oldukça popüler olan dilim pizza kültürünü Türkiye’de yaygınlaştırarak; 7’den 77’ye tüm pizza severlere, ev sıcaklığında samimi bir ortamda yeni lezzetler sunuyorlar.
 İtalyan pizzasının sırrı
İtalyan pizzasının sırrı olan incecik pizza hamurunu, gurme tariflerle ve mutfaktaki usta ellerle birleştiren Pizza Shot, klasik pizza  lezzetinin sınırlarını zorluyor.
Menüsünde, bir pizza klasiği olan Margarita Pizza kadar damaklarda tropik lezzetler bırakacak ananaslı Hawaii Pizza ve Pizza Shot gurmelerinin keşfi olan kurutulmuş domates ve köy peynirli Bahariye Shot gibi özgün pizza çeşitleri de yer alıyor.
 Farklı beslenme kültürlerine açık vejeteryan ve vegan pizza severleri de unutmayan Pizza Shot’ın menüsünde, Sote Patlıcan, Akdeniz, Veggie, Ispanaklı, Üç Mantarlı ve Vegan Pizza seçeneklerini de bulabilirsiniz.
 ‘Tatlı pizza mı olur?’ diyenleri şaşırtmak için, Çikolatalı Pizza ve Çilekli Pizza lezzetlerini yaratan Pizza Shot menüsünü tatlandırmayı da unutmamış.
Servise sunulan tüm pizzalar 47 cm ve 8 dilimden oluşuyor. Tüm çeşitlerin dilimi 3 TL gibi uygun bir fiyattan satışa sunulurken, dilimler lezzetleri kadar doyuruculuğuyla da dikkat çekiyor. Dolayısıyla doyurucu bir dilim lezzetli pizzayı 3 tl’ye yiyerek hem kesenizi hem kilonuzu korumuş oluyorsunuz.
  Kadıköy’ün en işlek caddesi olan Bahariye’de özellikle genç kesimin rağbet ettiği Pizza Shot çarşıya alışverişe çıkmış hanımlarında da uğrak yeri olmuş. Değişik,  genç dekoru ve dinamik servisiyle hizmet veren bu mekâna şehrin koşuşturmasına biraz mola vermek için bir uğramak sıcacık koca bir dilim pizzayla yorgunluk atmak iyi gelecektir. 
 
General Asım Gündüz Caddesi (Bahariye Caddesi) No: 8, Kadıköy
02163467770 / 0530 969 7784


ARŞİV