Başkan Öztürk Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda

Her hafta bir okulu ziyaret ederek, okulların sorunlarını dinleyip ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, bu hafta Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’ndaydı...

20 Ekim 2011 - 13:37

Her hafta bir okulu ziyaret ederek, okulların sorunlarını dinleyip ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, bu hafta Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’ndaydı.

Okul Müdürü Adem Kırıştı, Müdür yardımcıları Mehmet Issı ile Ersin Keskin, Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Aydoğanoğlu ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Meral Akmermer tarafından Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e teşekkür daveti düzenlendi. Davette,  Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Arslan, Park Bahçeler Müdürü Güleser Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Tapan, Özel Kalem Müdürü Kadriye Sağlam Kasapoğlu‘nun yanı sıra müfettiş Suat Türk ve İsmail Can da vardı.
Katıldığı ziyarette okul taleplerini belediyenin imkânları ölçüsünde karşıladıklarını kaydeden Başkan Öztürk şunları söyledi:
“Kadıköy Belediyesi 1994 yılından itibaren okulların ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. 2011 yılında 48 okulda çalışmalar yapıldı. Gönül İster daha fazla olsun. Kapalı spor salonları, laboratuvarlar yapılsın. Fakat Belediye’nin okullara ayrılmış geliri yok. Geliri olsa yapacağız. Okullara yaptığımız Hizmetlerden çok mutluyuz” dedi.
OKUL YENİLENDİ
Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz aylarda725 öğrencinin eğitim gördüğü, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda düzenlemeler yaptı. Okulun Bahçesi’ne asfalt kaplandı, Bahçenin bir kısmı 1 metre eninde kesilip toprak doldurularak genişletildi. Genel temizlik yapılarak çöp konteynerleri yenilendi.  Basket ve Voleybol çizgileri yapıldı.
 

ARŞİV