Belediye çalışanlarına sıradışı eğitim

Kadıköy Belediyesi çalışanları, 1 Kasım Cuma günü “Resmi Yazışma Kuralları” ile “Çağdaş Profesyonellik” konulu, sıradışı Kişisel Gelişim Eğitimleri’ne katıldı.

13 Kasım 2013 - 11:34
Kadıköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Kozyatağı Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime, 130 personel katıldı. Personele, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Niyazi Çiçek tarafından “Resmi Yazışma Kuralları” konulu eğitim verildi. 
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Kozzy Alışveriş Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen diğer eğitim seminerine; Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurhan Arslan, Mali Hizmetler Müdürü Serpil Küçükkeskin Çağlar, Ruhsat ve Denetim Müdürü Güngör Öztürk ile birlikte 300 personel katıldı. Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yard. Doç. Dr. Dinç Yaylalıer'in konuşmacı olarak katıldığı, salsa dansı, iki jimnastik gösterisi ve müziklerle süslenen “Çağdaş Profesyonellik” konulu eğitimde; “Nasıl çağdaş profesyonel olunur?”, “İletişimin önemi”, “Kurumiçi iletişim”, “Vatandaş ile iletişim” ve “İyi iletişim kurmada duygusal zekânın önemi” anlatılarak, personel bilgilendirildi ve motivasyonları artırıldı.
 

ARŞİV