Bisiklette şoför var!

Kadıköy Belediyesi şoförleri bu defa trafikte bisikletle dolaşarak empati sürüşü yaptı

14 Eylül 2017 - 09:31

Kadıköy Belediyesi şoförleri bu defa pedal çevirdi. Her gün direksiyon başında onlarca kilometre yol kat ederek görevini yapan Kadıköy Belediyesi ulaşım personeli bu defa ilçe caddelerinde pedal çevirdi.

Kadıköy Belediye Başkanlığı Brifing Salonu’nda, 13 Eylül Çarşamba günü, belediye şoförlerine, “Bisikletli Yaşam-Ulaşım Kültürü” eğitiminin birincisi verildi.
Kadıköy Belediyesi Bisiklet Birimi’nin düzenlediği ve Bisikletli Ulaşım Platformu tarafından verilen eğitimde; Trafik Kanunu’nda Bisikletin Yeri, Bisikletli Trafikte Ne Hisseder?, Trafik İşaretleri, Bisikletlilerin Yanından Geçerken Ne Yapılırsa, Ne Olur? Konuları anlatıldı.

TRAFİKTE ŞOFÖR OLMAK

Kadıköy Belediyesi şoförleri kısa bir eğitimin ardından kasklarını takıp bisikletlerinin başına geçti. Kadıköy’ün yoğun trafiğinde pedal çeviren şoförler Hasanpaşa’daki Kadıköy Belediye Başkanlığı binasının bulunduğu Ziverbey Caddesinde “Empati Sürüşü” yaptı.

Belediye şoförleri her gün araç kullandıkları trafikte kısa süre de olsa bisiklet kullanırken çok zorlandıklarını ifade ederek, araç sürücülerinden trafikte bisiklet kullananlara daha fazla dikkat etmelerini istedi.

Etiketler; bisiklet

ARŞİV