Bostanlarda kış sezonu için başvuruları başladı

Kadıköy Belediyesi’nin dört mahallede hayata geçirdiği bostanlarda kış sezonu için başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi 29 Eylül, kura çekimi ise 2 Ekim’de yapılacak

25 Eylül 2023 - 14:21

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylüleri şehrin yorucu, kalabalık ve stresli ortamından uzaklaştırarak toprakla buluşturmak amacıyla dört mahallede hayata geçirdiği Kadıköy Bostanları için başvurular bugün başladı. 

SON BAŞVURU TARİHİ 29 EYLÜL

Yaz sezonu geçtiğimiz haftalarda sona eren Fenerbahçe, Moda, Acıbadem ve Göztepe mahallelerinde bulunan Kadıköy Bostanları, kış sezonu için hazır hale getirildi. Hazır hale getirilen bostanların yeni gönüllüleri önceki dönemlerde olduğu gibi yine kura ile belirlenecek. Toplam 296 bostan gönüllüsünün kura ile belirlenmesi için başvurular bugün başladı. Başvurular, 29 Eylül Cuma günü 17.00’a kadar https://eybs.kadikoy.bel.tr/web.talep.doms?knd=kultur&@talepId=1566 adresi üzerinden yapılacak. 

KURA ÇEKİMİ 2 EKİM'DE

Başvurular sonucu 296 asil ve 296 yedek bostan gönüllüsü için 2 Ekim Pazartesi günü noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Çekilecek kura ile 296 asil ve 296 yedek bostan gönüllüsü belirlenecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Bostan gönüllüsü olmak için Kadıköy’de ikamet etmek 
  • 18 yaşından büyük olmak, 

 

 


ARŞİV