Bulmacamızı çözene kahve ve kek ücretsİz!

“İnatçı Keçi” adlı kafe, Gazete Kadıköy’ün bulmacasını tam ve eksiksiz dolduran müşterilerine kahve ve kek ikram ediyor

12 Kasım 2015 - 16:18
Aysel KILIÇ
Gazetemizin bulmaca sayfası, bu günlerde Kadıköy’de bir kafenin gündeminde.  Rıhtım Caddesi’nde bulunan “İnatçı Keçi” kafe-restoranda müşteriler hem keyifle bulmaca çözüyor hem de bulmacanın sonunda ödüllendirilmeyi bekliyor. Kafe işletmecileri, bulmacayı çözene kahve ve kek ikramında bulunuyor.  Sıcak kahve ve leziz bir kek yemenin tadına ilk varanlar, şansını bir kez daha denemek için kafenin yolunu tutuyor.
“MÜŞTERİLER KEYİF ALIYOR”
İşletme Müdürü Gülay Songür, “Gazete Kadıköy’e az da olsa bir katkıda bulunmak için böyle keyifli bir uygulamaya gittik” diyor.  Müşterilerinin hem Gazete’den hem de bulmaca ödülünden haberdar olmaları için duyurularını kafenin duvarlarına astıklarını söyleyen Songür, “İster kahve ve kek ödülümüzü kazansınlar, ister kazanmasınlar, müşteriler bulmacayı çözmekten büyük bir keyif alıyor” diye belirtiyor. 

“KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜRÜLMELİ”
Gülay Songür, Gazete Kadıköy’ün Kadıköylüler için önemli olduğunu söylüyor ve ekliyor:
“Bence Kadıköy’deki tüm kafeler, işletmeler bulmaca sürprizini hayata geçirmeli, kampanyaya dönüştürmeli ve Gazete Kadıköy’ün okunmasını sağlamalı.” Kafede gazete standına da yer verdiklerini hatırlatan Songür, müşterilerin Gazete’ye ilgisinin her geçen gün arttığını ve kafelerine de hareketlilik kattığını sözlerine ekliyor.
İLK ÖDÜLÜ BİR DOKTOR ALDI
İnatçı Keçi’de Gazete Kadıköy’ün bulmacasını tam çözenlerin arasında bir hekim de var. 
Gülay Songür, “Doktor Turgay Samancı, iki hafta üst üste bulmacayı tam ve doğru çözdü. Biz de kendisine kahve ve kek ikramında bulunduk. Kek ve kahve her zaman yenip içilecek şeyler ama işin ucunda ufak bir ödül olunca bunun tadı başka oluyor. Hem biz keyif alıyoruz, hem de müşteri  keyfine varıyor” diyor.

BALIK EKMEK REVAÇTA
İnatçı Keçi’ye gitmek çok kolay. Kadıköy minibüs duraklarının hemen arkasına düşüyor. Burada hem yemek,  hem de sıcak bir şeyler içmek mümkün. Köy usulü serpme kahvaltı, gözleme, menemen, tost çeşitleri, balık ekmek, ızgara köfte, makarna ve kek çeşitleri menüde yer alan yiyecekler arasında.  Gülay Songür, “Müşteriler en çok da balık ekmek yemek için geliyor. Bunun için buradan kalkıp Eminönü gitmeye gerek kalmıyor” diyor.
Her gün, 07.30- 23.00 saatleri arasında açık olan “İnatçı Keçi”, Rıhtım Caddesi, Haydarpaşa Tren Garı Yolu,  8 numarada.

ARŞİV