Caferağa Muhtarlığı’ndan kompozisyon yarışması

Caferağa Mahallesi Muhtarlığı Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında kompozisyon yarışması düzenliyor. Dereceye giren ilk beş kompozisyon Gazete Kadıköy’de yayımlanacak

29 Eylül 2023 - 14:59

Caferağa Mahallesi Muhtarlığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kompozisyon Yarışması düzenliyor. Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde yaşayan ve okula giden 15-18 yaş grubu gençlere açık olan yarışmanın teması ise “İkinci yüzyılda nasıl bir Türkiye’de yaşamak istersiniz?” 

Seçici kurulunda Zeynep Ayman, Anais Martin, Tûba Emlek, İzel Rozental, Buket Uzuner’in yer aldığı yarışmaya son katılım tarihi 10 Kasım 2023. En fazla 6 bin karakter vuruş ile sınırlı olan kompozisyonların [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor.

İLK BEŞ KOMPOZİSYON GAZETEMİZDE 

“İkinci yüzyılda nasıl bir Türkiye’de yaşamak istersiniz?” kompozisyon yarışmasının sonuçları 30 Kasım’da açıklanacak. Seçici kurul tarafından değerlendirilip ilk beşe giren kompozisyon sahibine yarışma plaketinin yanı sıra, Everest Yayınları tarafından beş adet Çağdaş Türk Edebiyatı yazarlarının kitabıyla, beş adet Scrikss dolmakalem seti ve Moleskine defter armağan edilecek. Yarışmada dereceye giren ilk beş kompozisyon Gazete Kadıköy’de yayımlanacak.

 


ARŞİV