Çocuklar Defne Park'ta hem eğlendi hem de öğrendi

Kadıköy Belediyesi, Defne Parkı'ta atölyelerin, kitap stantlarının, film gösterimlerinin içinde olduğu “Çocuk Kitapları Şenliği' düzenledi

19 Nisan 2022 - 20:00

Kadıköy Belediyesi, 8-12 Haziran tarihleri arasında Defne Park'ta çocuklar için oldukça öğretici, eğitici ve eğlenceli bir şenlik düzenledi.

Çocuklar, 8 Haziran’da başlayıp 12 Haziran’da sona eren “Çocuk Kitapları Şenliği'nde kitaplarla buluştu. Kitap okuma, manga çizim, kitap ayracı yapımı gibi öğreten ve eğlendiren atölyelere katılan çocuklar, sevdikleri kitapların yazarları ile de bir araya gelme şansını yakaladı, film ve sahne gösterileri izledi.

“ÇOK DA GÜZEL OLDU”

Çocuk kitapları yazarı Görkem Kantar Arsoy, “Çocuklarla parkta buluşmaya geldik. Çok heyecanlıyız. Çünkü uzun zamandır yüz yüze görüşemiyorduk. Bu etkinlik vesile oldu. Çok da güzel oldu. Mutluyuz. ”

“EĞLENCELİ BİR ETKİNLİK”

“Buradan çok güzel kitaplar almayı düşünüyorum” diyen Ela Taşpınar, “Eğlenceli bir etkinlik. Behiç Ak'ın kitaplarını okumayı seviyorum. Parkta olması çok güzel. İstediğiniz zaman parkta da oynayabiliriz. Evim de zaten parka çok yakın.” dedi.

“TÜM PARKLAR DA OLSUN”

Renkli kartonlardan kitap ayracı yapımı atölyesine katılan Azra Zeynep Arslan da şunları söyledi: “Çok güzel bir yer. Uzaylı, tavşan, insan ve cetvel şeklinde ayraçlar yaptım. Kitap aldım. Bu parka gelemeyen çocuklar da var. O yüzden tüm parklarda böyle etkinlikler olsun. Çocuklar gidebilsin.”



 


ARŞİV