Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni yapıldı

Cumhuriyet'in kuruluşunun 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kadıköy İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni gerçekleşti.

28 Ekim 2020 - 19:59

Kadıköy'de Cumhuriyet'in kuruluşunun 97. yıl dönümü etkinlikleri coşkulu bir şekilde devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni, 28 Ekim Çarşamba günü Kadıköy İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle katılımcı sayısına dikkat edilen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen törene, Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı İkmal Albay Fatih Dağlı, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Eski Milletvekili Kadir Gökmen Ögüt ile siyasal parti, dernek ve meslek odası temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk sunma törenine geçildi. Atatürk anıtına Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan'ın çelenk sunmasının ardından Garnizon Komutanlığı adına İkmal Albay Fatih Dağlı, Kadıköy Belediyesi adına Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı çelenk sundu. Tören, siyasal parti, dernek ve meslek odası temsilcilerinin de Atatürk Anıtı'na çelenk sumasıyla son buldu.


ARŞİV