ÇYDD Kadıköy'de 23 Nisan'ı kutladı

ÇYDD Kadıköy Şubesi, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlayamadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 29 Nisan’da kutladı.

04 Mayıs 2023 - 18:08

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Kadıköy Şubesi Ramazan Bayramı nedeniyle kutlayamadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 29 Nisan’da Kadıköy Çağdaş Etkinlik Merkezi’nde kutladı. Velilerin de katıldığı kutlamada çocuklar, şiirler okudu, şarkılar söyledi, oyunlar oynadı, gitar dinletisi düzenledi ve halay çekerek doyasıya eğlendi. Çocukların önceden çizdiği resimler sergilendi ve 23 Nisan kutlamalarına özel olarak yaptıkları resimleri canlandırdı. 

“ÇOCUKLARA DESTEK SAĞLIYORUZ”

ÇYDD Kadıköy Şubesi Başkan Yardımcısı uzman klinik psikolog Ayşenur Deinlein, “Okul derslerinde, yardıma ihtiyacı olan çocuklara destek sağlıyoruz, ayrıca ailelerin ve çocukların psikolojik sosyal gelişimine destek veriyoruz” dedi. Deinlein, “Bizim burada yaptığımız en önemli şey, Atatürk ilkelerini yaşayan ve uygulayan dernek olmamız” şeklinde konuştu. 

“AMACIMIZ ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEK”

ÇYDD Eğitim Birimi üyelerinden fizik öğretmeni Muharrem Söker ise derneğin amacının, dezavantajlı guruplara ulaşamayacakları etkinlikleri sağlamak ve çağdaş bireyler yetiştirmek olduğunu belirtti. 

 


ARŞİV