Dileklerini gökyüzüne gönderdiler

Zühtüpaşa Gönüllüleri halkın da yoğun bir katılımının olduğu Hıdrellez etkinliğinde Caddebostan sahilde dilek feneri uçurdular

11 Haziran 2015 - 15:49

Zühtüpaşa Gönüllüleri halkın da yoğun bir katılımının olduğu Hıdrellez etkinliğinde Caddebostan sahilde dilek feneri uçurdular. Gitarist Mustafa Gök’ün söylediği şarkılar eşliğinde dans edip şarkılar söylediler. Eğlence gecenin geç saatlerine kadar büyük bir coşkuyla sürdü. Zühtüpaşa Gönüllüleri aynı zamanda yoğun yağmur olmasına rağmen anneler günü kutlamasını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

AİLE İÇİ İLETİŞİM

Zühtüpaşa Gönüllü Evi, Aile İçi İletişim seminerinde, NLP uzmanı Efe Adalıoğlu’nu ağırladı. Sağlıklı iletişim için ailenin hep beraber zaman geçirmeye özen göstermesini, birbirlerinin arkadaşlıklarından zevk almalarını, iyi ve kötü günleri paylaşmalarını, bireysel ihtiyaçlarına saygı duymalarını, sürekli birbirlerinin hatalarını bulmaya çalışmamalarını, birbirlerinin hayallerine fikirlerine saygı duymalarını, birbirlerinin söylediklerini dinlemelerini, küskünlüklerini devam ettirmemelerini ve imalı konuşmamalarını tavsiye eden Adalıoğlu çocuklara karşı da aşırı hoş görülü veya aşırı katı davranılmamasını söyleyerek sözlerine son verdi.
 




ARŞİV