Dr. Mütercimler, gönüllülerle biraradaydı

“Adalet ve Demokrasi Haftası” kapsamında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Gönüllülleri’nin organizasyonuyla Dr. Erol Mütercimler, “Cumhuriyet’in Sorunları ve 2011’e Yönelik Öngörüler” konulu seminer verdi

25 Ocak 2011 - 09:59

“Adalet ve Demokrasi Haftası” kapsamında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Gönüllülleri’nin organizasyonuyla Dr. Erol Mütercimler, “Cumhuriyet’in Sorunları ve 2011’e Yönelik Öngörüler” konulu bir seminer verdi.
Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi B salonunda 11 Ocak Salı günü düzenlenen seminere ilgi büyüktü. 125 kişilik salonda 175 kişi vardı, ilave sandalyelere ve koridorlara oturanlar Dr. Mütercimler’in 2011 için öngörülerini dinlediler. Mütercimler, konuşmasının sonunda salondaki dinleyicelere hitaben, “Seçimlerde ülkesini ve Cumhuriyetini seven herkes oyuna ve sandığına sahip çıksın” çağrsında bulundu.
HIRSIZLIKTAN NASIL KORUNALIM?
Caddebostan Gönüllüleri’nin bir diğer etkinliği de mahalle sakinlerine yönelik olarak düzenlenen, “ev ve mahalle güvenliğinin sağlanması için ne yapılmalı?” konulu toplantıydı. Caddebostan mahalle sakinlerine, toplam iki bölüm olmak üzere 48’er kişilik iki grup halinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce hırsızlıklara karşı alınabilecek önlemler ve ev güvenliği konusunda öneriler uygulamalı olarak anlatıldı.
17 Ocak Pazartesi günü düzenlenen toplantıda, hırsızlıktan korunmada kamera ve alarm kurulumun da çok etkili olduğu vurgulandı.


 


ARŞİV