Dünya Çevre Günü'nde çevre temizliği etkinliği

Fenerbahçe Muhtarlığı, Dünya Çevre Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla çevre temizliği etkinliği düzenledi

06 Haziran 2024 - 13:25

Fenerbahçe Muhtarlığı, Dünya Çevre Günü’nde Fenerbahçe mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Fenerbahçe ve Kalamış parklarında sosyal sorumluluk kapsamında bir çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Hem Fenerbahçe Mahallesi sakinleriyle hem de çevre mahallelerden etkinliğe katılan kişilerle çevrenin korunması ve farkındalık yaratmak amacıyla çevre temizliği yapıldı.

“GELECEK NESİLLERE YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKMAYI AMAÇLIYORUZ”

Fenerbahçe Muhtarlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kadıköy Belediyesi sayesinde mahallemizin her zaman temiz kalmasını sağlayan belediye çalışanlarının ne kadar kıymetli görevleri olduğunu bir kez daha anladığımız bugünde, bizler de onlara bir nebze olsun yardımcı olmak istedik. Temizlenen, bakım yapılan mahallemizin parklarının temizlik açısından korunması da son derece önemli. Çevremizi koruma bilincini bizden sonraki nesilleri devretmek için önce bizim örnek olmamız gerekiyor. Bu farkındalık bilinciyle düzenlediğimiz etkinlik ile geleceğimizi korumayı ve gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmayı amaçlıyoruz.


ARŞİV