Ekolojik Yaşam Merkezi'nde yeni dönem başladı

Kadıköy Belediyesi Ekolojik Yaşam Merkezi, yeni döneme tüm yaş gruplarına yönelik atölyeler ile merhaba dedi

30 Eylül 2024 - 10:51

Kadıköy Belediyesi tarafından 5 Haziran 2018 Dünya Çevre Günü'nde açılışı yapılan Ekolojik Yaşam Merkezi, tüm yaş gruplarına yönelik ekoloji, atık yönetimi ve doğal yaşam konulu atölyelere ev sahipliği yapıyor. Ekolojik Yaşam Merkezi, yeni döneme 21 Eylül Cumartesi günü ‘Yaratıcı Drama ile Kuşlara Fısıldayan Kız’ ile ‘Kent Bahçeciliği, Kompost, Gıda Toplulukları, Sağlıklı Gıdaya Ulaşmak ve Permakültür Aktarımı’ atölyeleri ile merhaba dedi.

Eylül ayında çocuklar ve yetişkinler için eğiten ve eğlendiren atölyelere ev sahipliği yapan merkez, ekim ayı için de dolu dolu bir program hazırladı. 

EKİM AYI ATÖLYELERİ

Merkezin ekim ayı programında Atma, Onar ve Kullan, Kokopelli Şehirde-Şehirde Ekolojik Yaşam, Solucan Kompostu Uygulama Atölyesi ile İklim Krizi Gıda İlişkisi ve Gıdanın Geleceği söyleşisi yer alıyor. 

BİLGİ İÇİN İLETİŞİM ADRESLERİ 

Ekolojik Yaşam Merkezi’ndeki farklı yaş gruplarına yönelik (çocuk-yetişkin) gerçekleşen ücretsiz atölye ve eğitimler hakkında bilgiyi  http://ekolojikyasam.kadikoy.bel.tr/etkinlikler web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.  

Atölyelere https://eybs.kadikoy.bel.tr/web.talep.doms?knd=kultur&@talepId=1186 linki üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Atölyeler ve eğitimler hakkında daha ayrıntılı bilgi için de (0216) 356 25 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 


ARŞİV