Ekolojik Yaşam Merkezi'nde yeni dönem heyecanı

Tüm yaş gruplarına yönelik ekoloji, iklim değişikliği, sağlıklı ve doğal yaşam konularında atölyeler ve eğitimler düzenleyen Kadıköy Belediyesi Ekolojik Yaşam Merkezi, 2 Ekim Pazar günü yeni döneme merhaba dedi

07 Ekim 2022 - 09:05

Kadıköy Belediyesi tarafından 5 Haziran 2018 Dünya Çevre Günü'nde açılışı yapılan Ekolojik Yaşam Merkezi, tüm yaş gruplarına yönelik ekoloji, iklim değişikliği, atık yönetimi, sağlıklı ve doğal yaşam konularında hafta içi ile hafta sonu eğitim ve atölye çalışmaları düzenliyor. Ekolojik Yaşam Merkezi yeni döneme, 2 Ekim  Pazar günü 'Kompost Türleri ve Uygulama Şekilleri Eğitimi', 'Soso ile Kompost Atölyesi'  ile merhaba dedi.

HER YAŞ GRUBUNA EĞİTİM

Merkezde çocuklara yönelik Kitap ve Ekoloji Atölyesi, Soso ile Kompost Atölyesi, Deniz’in Sıfır Atık Kitabı ile Kuş Yuvası Yapımı Atölyesi, Ekoloji Temelli Yaratıcı Drama Atölyesi, Yukarı Dönüşüm Yoluyla Oyun Hamuru Atölyesi yer alıyor. Ayrıca çocuklar için Fen-Doğa Atölyeleri kapsamında bahçecilik, tohumdan ve fideden bitki üretimi eğitimleri de bulunuyor. Yetişkinlere yönelik ise Kompost Türleri ve Uygulama Şekilleri Eğitimi, Atıksız Yaşam Eğitimi, Bahçecilik (ekim/dikim) Eğitimi, Doğal Temizlik Malzemeleri Atölyesi, Yukarı Dönüşüm Yoluyla Ürün Geliştirme Atölyesi var. 

Ekolojik Yaşam Merkezi’ndeki farklı yaş gruplarına yönelik (çocuk-yetişkin) gerçekleşen ücretsiz atölye ve eğitimler hakkında bilgiyi “ekolojikyasam.kadikoy.bel.tr” web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz, atölyelere bu web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Atölyeler ve eğitimler hakkında daha ayrıntılı bilgi için  (0216) 356 25 82 numaralı telefonu da arayabilirsiniz. 


 


ARŞİV