Engellerden kurtaran bir Merkez

Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezi, gönülleri buluşturan bir Merkez...

20 Haziran 2013 - 14:12
Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma  Merkezi kurulduğu 2005 yılından beri Engellilere hizmet ederken, ihtiyaç sahibi engellilerle yardımcı olmak isteyen gönüllüleri buluşturuyor.
Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma  Merkezi geçtiğimiz günlerde yine böyle bir kaynaşmaya tanık oldu. Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinden  Fatma Koçman,  Engelli Merkezine  5 adet akülü araba bağışlayarak, örnek bir davranış sergiledi. Toplumda ihtiyaç duyulan dayanışmanın güzel bir örneğini sergileyen Koçman, akülü araçlardan bir tanesini daha Kadıköy Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Tülin Ergüner, Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma Ve Dayanışma Merkezi Koordinatörü Canan Öner’in de katıldığı küçük bir törenle ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşa hediye etti.
Akülü sandalyesine kavuşan engelli vatandaş da bundan sonra   daha bağımsız daha rahat hareket edebileceği için çok mutlu olduğunu, yardımsever Fatma Koçman ile buna ortam hazırlayan Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma  Merkezi’ne teşekkür etti.
Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma Ve Dayanışma Merkezi
Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi 
Poyraz Sokak Sadıkoğlu Plaza 5/5 Hasanpaşa/Kadıköy’de bulunuyor. Hem bağışseverler hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlar dilerlerse (0216) 337 21 21 / 330 71 74 numaralı telefonlardan ve
eddm.kadikoy.bel.tr web adresinden ulaşabiliyor.

ARŞİV