Engelliler Haftası'nda Kalamış'ta buluştular

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi, Engelliler Haftası dolayısıyla Kalamış’ta etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan merkezin kursiyerleri ve kursiyerlerin aileleri keyifli vakit geçirdi

14 Mayıs 2024 - 09:25

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 13 Mayıs Pazartesi günü Kalamış’ta etkinlik düzenledi. Merkezin kursiyerleri ile kursiyerlerin ailelerinin misafir olduğu etkinliğe, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı da katıldı. Kalamış Khalkedon’da kahvaltı ile başlayan etkinlik, halı sahada düzenlenen spor aktiviteleri ile devam etti. Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, spor etkinliğine katılan herkese madalya verdi. 

Etkinlikte düşüncelerini dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Engelli vatandaşlarımızla bir araya geldik, kahvaltı yaptık, madalyalar verdik. Kadıköy Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi için etkinlikler yapmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

“BİRLİKTELİK ÇOK DEĞERLİ”

Kızı Hande’nin merkeze açıldığından beri gittiğini söyleyen Arife Özyar, “Merkezdeki çalışanlar ve eğitmenler çok iyi. Çocuklarımıza kendi çocukları gibi bakıyorlar, onları koruyorlar. Kızım da çok mutlu. Bugünkü birliktelik çok değerli. Seçildiği gün de özel. Bu buluşmaların ve etkinliklerin sayısının artmasını isteriz.” dedi. 

Viktorya Kampeas da şunları söyledi: “Oğlum 10 yıldır merkeze severek gidiyor. Kurslarından çok memnunuz. Kursların gün sayısı artarsa iyi olur. Çünkü çocuklarımıza çok faydası oluyor. Yemek de başladı. Serviste sıkıntı yaşamadık. Bu tür etkinlikler hepimize çok iyi geliyor. Artması dileğiyle. Spor etkinlikleri de harikaydı.”   

 


ARŞİV