Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi'nden yeni yıl kutlaması

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi ile Kadıköy Ahenk Lions Kulübü biraraya gelerek merkezin kursiyerleri ve aileleri için yeni yıl etkinliği yaptı.

20 Aralık 2023 - 10:37

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi ile Kadıköy Ahenk Lions Kulübü, el ele verdi,  Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi kursiyerleri ve aileleri için yeni yıl etkinliği düzenledi.

Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Kokteyl Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Duygu Adıgüzel, Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları, kursiyerleri, kursiyerlerin aileleri ve Ahenk Lions Kulübü üyeleri katıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Umarım 2024 yılı 2023'te yaşananları unutturur. Hepimiz mutlu bir yıl yaşarız. Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi. 

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Duygu Adıgüzel ile  Kadıköy Ahenk Lions Kulübü'nden Tuna Akyüz de konuşmalarında herkesin yeni yılını kutladı, mutlu bir yıl diledi. Yapılan konuşmaların ardından müzik eşliğinde danslar edildi, ikramlıkların tadına bakıldı. Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Gümrah da noel baba kostümü giydi, yeni yıl hediyeleri dağıttı.

“MERKEZLERİN SAYISI ARTSIN”

Etkinliğin misafirlerinden Merdan Nalçacı, “Kızım Pelin uzun zamandır Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi'ndeki kurslara gidiyor. El işi, drama, spor...Bu merkezlerin sayısı artsın. Anne ve babalarda bizden sonra çocuklarımıza ne olacak kaygısı var. Devlet ve belediyeler el ele versin, çocuklarımız için kalıcı yerler açsın. Herkesin yeni yılını kutluyoruz. Huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum”  diye konuştu.

“ARKADAŞLARIMLA MUTLU BİR YIL OLSUN”

Kızı Mukaddes ile birlikte etkinliğe gelen Raime Poyraz da , “Bu tür etkinlikler hem çocuklarımız hem de bizim için çok iyi oluyor. Bu tür etkinliklerin devamı olsun” derken Mukaddes Poyraz da şunları söyledi: “Merkez'de boyama, seramik yapıyorum. Orada çok mutluyum. Arkadaşlarımla birlikte mutlu bir yıl istiyorum.”

 


ARŞİV