Erenköylü çocuklar Oyuncak Müzesi'nde

Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Sağlık Komitesi Sağlık Koordinatörü Gülsün Işık ve Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç’la birlikte 33 öğrenciyi İstanbul Oyuncak Müzesine götürdüler.

26 Aralık 2013 - 08:23
Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Sağlık Komitesi 12 Aralık Perşembe günü Sağlık Koordinatörü Gülsün Işık ve Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç’la birlikte 33 öğrenciyi İstanbul Oyuncak Müzesine götürdüler.
Şair-yazar Sunay Akın tarafından kurulan İstanbul Oyuncak Müzesi’nde 20 yılda dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan antikacılardan ve açık arttırmalardan edinilen 4 binden fazla oyuncak sergileniyor. Öğrenciler merak ve mutluluk içinde tüm oyuncakları tek tek incelediler. Mutlu bir şekilde onlara eşlik eden öğretmenleri ile birlikte Kadıköy Belediyesi’nin tahsis ettiği servis aracıyla okullarına bırakıldılar. Meclis Üyesi ve Engelli Komisyonu Başkanı Ayşen Gürer ile Erenköy Gönüllü Evi Onur üyesi Sema Kutlu ve Sunay Akın, öğrencilere eşlik ettiler. Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç, Dost Eller İşitme Engelliler Okulu öğrencilerini İstanbul Oyuncak Müzesi ziyaretine kabul eden Sunay Akın’a teşekkür etti.

ARŞİV