Fenerbahçe Gönüllüleri çalışmalarına başladı

Fenerbahçe Gönüllü Evi ,3 Ekim Perşembe günü kalabalık bir üye topluluğu, Gönüllü Yönetim kurulu üyeleri ve Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün de katıldığı bir davetle başladı.

30 Ekim 2013 - 14:55

Fenerbahçe Gönüllü Evi, yeni çalışma dönemine, 3 Ekim Perşembe günü kalabalık bir üye topluluğu, Gönüllü Yönetim kurulu üyeleri ve Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün de katıldığı bir davetle başladı.
Yeni kursiyerler ve yeni üyeler bu toplantıda tanışma ve kaynaşma olanağı buldular.
 
DÜŞÜNCELERİNİZİ DEĞİŞTİRİN KADERİNİZ DEĞİŞSİN
Fenerbahçe Mahallesi Gönüllü Evi’nde geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinliğin konuğu, Sonsuz Şifa Enerji Terapisti Cavit Çağ’dı. Etkinlikte gönüllülere hitap eden Çağ, “Fiziksel ve zihinsel yorgunluklarımızın çoğu ruhsaldır. Ruhsal detoks; gerek zihinsel, gerekse duygusal olarak arınmamızı sağlar. Kendimizi daha iyi tanıyıp fark eder, daha çabuk sakinleşip, huzur duygusunu her an içimizde hissederiz. Fiziksel detoksumuza ruhsallık boyutunu da eklersek yaşam kalitemizi ve farkındalığımızı daha çok arttırırız” dedi. Cavit Çağ’ın verdiği bilgiler, kalabalık bir katılımcı grubu tarafından ilgiyle izlendi.

ARŞİV