Genç girişimciler 'Mangala' öğrendi

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği bünyesinde, 2009’dan beri faaliyetlerini sürdüren JCI Kadıköy Şubesi, üyelerinin beyinsel gelişimleri için etkinlikler yapmayı sürdürüyor.

19 Şubat 2014 - 10:04
Dünya’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Genç Liderler ve Girişimciler (JCI-Junior Chamber International) Derneği bünyesinde, 2009’dan beri faaliyetlerini sürdüren JCI Kadıköy Şubesi, üyelerinin beyinsel gelişimleri için etkinlikler yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, 2014 Avrupa Beyin yılı çerçevesinde organize ettiği eğitim, seminer ve aktiviteler serisi projesi olan BEY’N: ÇALIŞTIR SAKSIYI projesinin ikinci etkinliğini gerçekleştirildi. 8 Şubat günü yapılan “BEY’N Oyunları: Türk Zekâ ve Strateji Oyunu MANGALA öğreniyoruz” etkinliğinde, 4 bin yıllık tarihi olan MANGALA oyununu günümüze taşıyan Serkan Aziz Ceylan’ın eğitmenliğinde 25 katılımcı bu oyunu oynamayı öğrendi. “Ben Saksı Değilim, MANGALA oynayabilirim” mottosuyla devam eden organizasyonda katılımcılar 2 saat boyunca Mangala oynayarak keyifle yarışma, değişik stratejiler geliştirme ve bol bol sohbet edip eğlenme imkanı buldular. BEY’N Organizasyonu Mart ayında BEY’N ADAMI etkinliği ile devam edecek. Organizasyonlar hakkında detaylı bilgi almak için www.facebook.com/CalistirSaksiyi sayfası ziyaret edilebilir.

BEY’N HAKKINDA…
JCI Kadıköy tarafından organize edilen, katılımcıların zihinsel aktivitesini geliştirici eğitim, seminer ve aktiviteler serisi olan BEY’N; “2014 Avrupa Beyin Yılı” kapsamında, 1 yıl boyunca her ay 1 etkinlik olacak şekilde 4 seminer, 4 eğitim ve 4 aktivite düzenlenecek. BEY’N projesinde gerçekleştirilecek etkinlik konuları ise şöyle;
- BEY’N ADAMI: Başarıya ulaşmış, fikir liderliği önderi kişilerin katılımı ile düzenleyecek seminerler…
- BEY’N JİMNASTİĞİ: Beynimizi daha iyi kullanmamızı öğreten eğitimler…
- BEY’N OYUNLARI: Zihinsel performansı geliştirici, fark yaratan çeşitli aktiviteler…

ARŞİV