Giysi Takası: Parasız yenilik!

Moda tasarımcısı Fulya Tekin ve mimar Nazlı Ödevci'nin sürdürülebilir moda anlayışını yaymak için organize ettikleri aralıklara düzenledikleri “Giysi Takasları”' ilk kez Anadolu yakasına taşındı.

10 Ocak 2013 - 15:17

Moda tasarımcısı Fulya Tekin ve mimar Nazlı Ödevci'nin sürdürülebilir moda anlayışını yaymak için yaklaşık 1 senedir organize ettikleri aralıklara düzenledikleri “Giysi Takasları”' ilk kez Anadolu yakasına taşındı.
27 Ocak Pazar günü saat 13.00-18.00 arasında Kadıköy'de yapılacak olan 14. giysi takası, bir değiştokuş, üretim, sanat ve alışveriş alanı olan Moda’daki Zelazo’da gerçekleşecek.Takasta, giysiden çantaya, ayakkabıdan eldivene, kemerden kravata pek çok ürün değiştirilebilecek. Fulya Tekin ve Nazlı Ödevci, “Sıkıldığından, hiç kullanmadığından, bir türlü beğenemediğinden giymediğin; küçük gelen, büyük gelen, sevmesen de hediye gelen, artık senin için kullanışsız; çok yıpranMAmış, markalı markasız giysini getir, beğendiğini al götür. Zevkine güvendiğin arkadaşlarını çağır. Her bedenden, farklı zevklerden, paylaşmayı ve takası seven kafa dengi insanlarla tanış. Para ödemeden gardrobunu yenile!” diyor.
 
YENİ YIL, YENİ TAKAS!
 
Takas şu şekilde gerçekleştirilecek;
-13.00 - 16.00: Tarif edilen nitelikteki MAXİMUM 15 adet giysi ile Zelazo'ya gelinecek. Giysiler teslim edilip her parça giysi karşılığı fişler alınacak.
-16:00 - 17:00: Giysiler düzenlenirken, katılımcılar Zelazo'da beklerken, giysi takası, geri dönüşüm ve yeniden kullanıma dair filmler izleyip, sohbet edebilecek.
-17:00 - 18:00: Takas başlayacak. Her fiş karşılığı bir parça giysi beğenilip takas edilecek.
Günün sonunda kalan giysiler paketlenip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
 
ZELAZO: Leylek sokak 20A Moda (02164186153) Takasla ilgili bilgi için; [email protected], [email protected]




ARŞİV